Füstös csicseriborsó – remek vendégváró és tévénéző snack

Egy konzerv-csicseriborsó kell csak hozzá, és máris valami egészségesebbet, laktatóbbat és lassabban felszívódót eszel, mintha egy zacskó csipszet választottál volna.

Két nagy vagy 4 kisebb adag lesz belőle.
Két nagy vagy 4 kisebb adag lesz belőle.ClarkandCompany

Hozzávalók

  • 2 adag főtt csicseriborsó-konzerv lecsöpögtetve
  • 1 nagy ek. puha vaj
  • 1 csapott ek. füstölt paprikapor
  • 1 csapott tk.
  • 1 nagy ek. barna cukor
Recept idők

Elkészítés:

A forró vajban olvaszd fel a fűszereket, majd forgasd meg benne a csicseriborsót. Ezek után kanalazd sütőpapírra, és süsd 30 percen át. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek