Pokoli nehéz fizikakvíz: neked menni fog?

GettyImages-810874424

Ha imádtad a fizikát annak minden törvényszerűségével, mértékegységével és tételével együtt, akkor ez a kvíz nem okoz majd nehézséget. Vagy mégis? Már jó előre szólunk: nem lesz könnyű.

Csupán tíz kérdésünk lesz, de készülj, lehet, hogy alaposan megizzaszt! Most ugyanis nemcsak az derülhet ki, a mindennapokból milyen tudás ragadt rád, hanem az is, hogy mennyire voltál jelen a középiskolai tanórákon. Kezdhetjük?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0-4 pont: Ugye, mi figyelmeztettünk, hogy nem lesz könnyű! De vajon ez a kvíz azért nem sikerült most jól, mert inkább a biológiát szeretted, vagy azért nem, mert valójában sosem érdekeltek a fizikai törvényszerűségek?

5-7 pont: Ha nem is tökéletes, de azért nem rossz teljesítmény. Talán a földrajzkvízünk jobban sikerülne?

8-10 pont: Le a kalappal! Úgy tűnik, téged egyetlen fizikával kapcsolatos kérdéssel sem lehetne sarokba szorítani. Ugyanilyen jól menne vajon a matematika is?

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek