Shygys vagy Picasso Branch? Bestiák vagy Baby Sisters? Te képben vagy egy kép alapján? Kvíz!

Ha most vagy harmincas–negyvenes, életed meghatározó szakasza esett a kilencvenes és/vagy kétezres évekre. Nemcsak a legjobb bulik, az általános iskolás és gimis évek kalandjai szórakoztatták az embert, de ez az időszak volt a csinos/helyes lány- és fiúbandák csúcskorszaka is. Kis túlzással hetente tűntek fel az újabb és újabb együttesek, állócsillaggá válni viszont keveseknek sikerült.

A recept nem volt túl bonyolult. Dióhéjban: végy néhány csinos és szép lányt vagy néhány jóképű és kisportolt fiút, porolj le régi, vagy nyúlj le aktuális dallamokat, rázd össze, és öntsd nyakon külföldről importált egyenhangzással. Mogyoróhéjban: csinálj magyar Backstreet Boyst és Spice Girlst.

Ez így persze vaskos igazságtalanság: ezekben az együttesekben (éppúgy, mint a külföldi előképekben) olyan előadók is feltűntek, akikről később kiderült, hogy tényleg jól tudnak énekelni és táncolni, sőt többen közülük dalszerzőként is megállták a helyüket. De azért valljuk be azt is, hogy ezeket az együtteseket nem mindig az egyediségük vagy különleges hangzásuk miatt szerette az ember. És azt is kár lenne tagadni, hogy az őket menedzselő háttéremberek igyekeztek egységesíteni a stílust is. Annyira, hogy ma már nem biztos, hogy meg tudnánk mondani, melyik kedvencünk klipjét/képét látjuk a képen.

Gyere velünk a kigombolt hófehér ingek, a srácfülbevalók, kockahasak, szőkével melírozott vörös frizurák és babyplatformok világába! 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra