A 7 legpocsékabb romantikus film, amit Valentin-napon is jobb kihagynod

GettyImages-692214512

Ha a Valentin-napi esti programotok romantikus filmnézés, mutatjuk, mit ne válasszatok semmiképp se!

Ízlések és pofonok, ez egészen egyértelmű, ugyanakkor akadnak olyan filmek, amelyeket az emberek – és az internet – egészen meglepő összhangban gyűlölnek. Ha ezt a listát végigolvasod, sokkal nagyobb bizonyossággal fogod tudni, mi az, amit mindenképp érdemes kihagyni.

Ne nézd meg ezeket a filmeket!

Mi a Rotten Tomatoeson a legrosszabb értékeléssel rendelkező filmek listája mellett szubjektív szempontok szerint is válogattuk a legpocsékabbak listájára felférő alkotásokat: lássuk, mi az a 7 romantikus film, amit mindenképp hagyj ki ma este és máskor egyaránt! (Vigyázat, ez nem sorrend: ezek a filmek bizony mind majdnem egyformán rosszak.)

A Gengszter románc előzetese is állati ciki: ne nézd meg ezt a filmet… Getty Images Hungary
A Gengszter románc előzetese is állati ciki: ne nézd meg ezt a filmet… Getty Images HungaryScott Alfieri

Gengszter románc

A film akkoriban készült, amikor Bennifer, azaz Ben Affleck és Jennifer Lopez még az első közös körét futotta.

A Rotten Tomatoes 6 százalékos értékelése ugyanakkor eléggé sommás ítéletet mond a filmről,

mellyel kapcsolatban a pozitív kritikák is azt tudták kiemelni, milyen szabadszájúan fogalmaznak benne. Martin Brest rendező nem is készített több filmet a Gengszter románc után.

Ő a megoldás

Nos, a ma estére biztosan nem. Pedig milyen jól is hangzik Sandra Bullock és Bradley Cooper egy filmben… de a dolog mégsem működik, sőt, viszont kapcsolódik hozzá egy szuper sztori.

Sandra Bullockot Arany Málnára jelölték a képregénykészítő szerepéért, ő maga pedig el is ment a ceremóniára, és át is vette a díjat, majd ugyanebben az évben Oscart is kapott

A szív bajnokaiért. Inkább egy zaklató sztorija a film, mint romantikus történet.

Ha mégis meg akarod nézni, a film a Disney+ kínálatában elérhető.

Alkonyat-filmek

Annak idején már a mozikban is harsány röhögés fogadta a filmsorozat egyes részeit, és ez aztán nem az a franchise, ami kifejezetten jól öregedne. Eleve a tinédzsereknek, főként a lányoknak szánták: nem sok okot tudnánk felsorolni, ami miatt érdemes lehetne felnőtt fejjel arra vállalkozni, hogy megnézd. Robert Pattinson és Kristen Stewart felfedezése az egyetlen jó hír az Alkonyat-filmek kapcsán, de őket külön-külön sokkal jobb filmekben is megnézheted…

Ha mégis vágysz erre az emós romantikára, a Netflixen a helyed.

A szürke ötven árnyalata-filmek

Talán annyit is elég említeni, hogy egy Alkonyat-átiratból született a könyvsorozat, amelyből aztán filmsorozat lett, melyben a BDSM-kultúra félreértéséből született óriási nemzetközi siker. A sztori középpontjában a romantikus csomagolópapírba tekert bántalmazás áll, így nem ez az ideális film ma estére – meglehetősen kellemetlenül érezhetitek magatokat tőle.

De ha neked mégis ez kell… ott van a Netfllixen.

 A kabalapasi

A film középpontjában Chuck áll, akinek az a „szuperképessége”, hogy egy átok miatt minden nő, akivel együtt van, utána megtalálja a nagy őt, épp ezért mindenki vele akar randizni, hogy végre sínre kerüljön az élete. Se nem vicces, se nem romantikus igazán, így ma estére sem jó választás!

Itt megnézheti mindenki, akit nem befolyásolt figyelmeztetésünk.

Kispályás szerelem

Sokkal jobban jársz ezzel a képpel Gerard Butlerről kiltben, mint ha a filmet nézted volna meg
Sokkal jobban jársz ezzel a képpel Gerard Butlerről kiltben, mint ha a filmet nézted volna megGisela Schober / Getty Images Hungary

Nemcsak a címben szerepel a kispályás kifejezés, hanem a sztori is szánalmasan szexista – az ellenállhatatlan edző, akit Gerard Butler alakít, minden kertvárosi anyuka fejét elcsavarja. A filmben Uma Thurman, Jessica Biel és Catherine-Zeta Jones is szerepelnek, de ők sem tudják megmenteni.

Rád vagyok kattanva

Mindent a szemnek, semmit a szívnek: tulajdonképpen ezzel foglalhatnánk össze a legjobban, mi a baj a filmmel. Szép emberek szerepelnek benne, egymás iskolás szerelmét alakítva, de az összkép meglehetősen pocsék, a Rotten Tomatoes 3 százalékos értékelése is ezt mutatja, Freddie Prinz Jr. ide, Ashton Kutcher oda. Inkább máshol keresd a romantikát!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra