Ezek a legvonzóbb férfifrizurák a hölgyek szerint – az arcszőrzetről is van véleményük

GettyImages-174274819

Néhány évvel ezelőtt a buja szakáll inkább az ápolatlanság jele volt, sokan egyáltalán nem tekintették gusztának vagy higiénikusnak, aztán fordult egyet a trend, és minden sarkon barber shop lett, amik szériában gyártják a körszakállas férfiakat oldalra fésült rövid hajjal, pengével vágott választékkal. Közben hébe-hóba még látunk egy-egy cumplis férfilófarkat is, a fiatalokon pedig sokszor nullára felnyírt tarkóból fejtetőre burjánzó madárfészekbe kiteljesedő frizurát. De vajon mit gondolnak minderről a hölgyek?

Elképesztő hírem van! Kérdeztük már a férfiakat a nők legjobb és legrosszabb tulajdonságairól, a legszexibb hálóruháról és hajviseletről, valamint a hölgyeket alsónadrágízlésükről, de eddig soha még egyik kérdésben sem találtunk házi kutatásunk során akkora egyezést, olyan harmonikusan egybecsengő válaszokat, mint a férfihajviseletek és arcszőrzet trendjeivel kapcsolatban.

Most akkor lerántjuk a leplet arról, hogy a szekunder szégyenérzetet keltő kamuflázs Trump-frizura festett tincseiről, Sandokan macsó bozontjáról, a fejtőn kopasz férfiak kompenzációs lófarkáról, a barber shopos trendi dandykről, a kackiásra pödört bajuszú gigerlikről vagy a semmi arcszőrzetből kecskeszakállá dédelgetett girbegurba szőrszálúakról hogyan vélekednek a hölgyek.

Férfifrizurák terén nagyon konkrét elképzelései vannak a hölgyeknek, érdemes figyelni
Férfifrizurák terén nagyon konkrét elképzelései vannak a hölgyeknek, érdemes figyelniKeep It 100 / Getty Images Hungary

Biztos, hogy ne!

 • Elkeserítően egybehangzó a megkérdezett lányok és asszonyok véleménye abban, hogy a kecskeszakáll fatális tévedés. Még akkor is, ha gazdag arcszőrzetből növeszti gazdája, de ha csak gyéren kikandikáló, bizonytalanul reszkető szőrszálakból nevelgetik, ellenben annál hosszabbra, na, az szinte a megbocsáthatatlan kategória.
Se a kecskeszakáll, se a hosszú haj nem pálya többé
Se a kecskeszakáll, se a hosszú haj nem pálya többéVenerala / Getty Images Hungary
 • Nem védhető a bajusz sem! Hiába próbáljuk meg trendinek beállítani, a hús-vér nők véleménye szerint csakis valami félreértésről lehet szó. A bajusz megbukott.
No comment
No commentJessica Alpern Photographs / Getty Images Hungary
 • A félhosszúnál hosszabb férfihaj, a vállon megpihenő tincsek vagy a gumival összefogott változat női szemmel semmi vonzót nem nyújt.
A Modern Talking nyugdíjba vonult már
A Modern Talking nyugdíjba vonult már… Mario Arango / Getty Images Hungary
 • A raszta fölött is eljárt az idő, ahogy a hosszú férfihaj gyakorlatilag minden megjelenési módja fölött. Ennyi, ez a rideg valóság és az egybehangzó vélemény.
 • De még ennél sokkal rövidebb, csak hátul csikófarokban vagy NDK-focifrizurásan meghagyott verziója is totális felsülés a nők előtt.
Semmi ilyesmit!
Semmi ilyesmit!uniball / Getty Images Hungary
 • A festett haj, szakáll vagy bajusz sem férfias a hölgyek szemüvegén át nézve, sokkal jobban értékelnek egy mákos halántékot, vagy egy őszülő borostát.
 • Az eltúlzott pajeszt is magával vitte Elvis a másvilágra, a lányok és asszonyok már megszűntek érte rajongani.
 • És egy nagyon fontos alapszabály, amit talán a legtöbb férfiember félreértelmezett hiúságból hajlamos benézni: amikor a hajas fejbőr elkezd hátracsúszni a homlokot egyre megnagyobbítva, és végül jellegzetes szerzetes frizura kezd kibontakozni, melynek leplezésére az utolsó hosszú tincseket 180 fokban megerőszakolva ellentétes oldalra terelik a férfiak, hogy a csupaszon maradt fejbőrt hajjal lássák el. Na, akkor követik el a legnagyobb hibát. Ehelyett erényt is kovácsolhatnának az általuk eltúlzottan tragikusnak megélt valóságból. Méltóságteljesen le kellene csak nullára tolni az egész maradékot, és egészséges napbarnított kopasz fejbőrré tenni.
Minden személyeskedés nélkül, ez a NO GO férfifrizura… Getty Images Hungary
Minden személyeskedés nélkül, ez a NO GO férfifrizura… Getty Images HungaryMike Pont

Ami jó

 • A kellően ápolt és karbantartott borosta férfiasan szexi.
 • Van, akinek a csupasz arc tetszik jobban, de egy kevéske borostát általában minden hölgy jól fogad, és a férfiasság jelének éli meg, főleg, ha van miből növeszteni azt, és nem kopott foltokban mutatkozó szőrkezdeményekről van szó.
Na, valahogy így… Getty Images Hungary
Na, valahogy így… Getty Images HungaryMatt Winkelmeyer
 • Sokan rövidhaj-pártiak. Ha van miből főzni, akkor azért beletúrható hosszra tanácsos meghagyni. Ha nincs, egyértelműen nullás gép! Egy jól vágott rövid frizura viszont nagyon nyerő lehet.
Ha egyéb vonásoktól el is vonatkoztatunk, önmagában a frizura is korrekt
Ha egyéb vonásoktól el is vonatkoztatunk, önmagában a frizura is korrektIan Gavan / Getty Images Hungary

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra