Nem szolgálják ki az éttermekben a feketére tetovált férfit, aki leműttette a füleit és az orrát

GettyImages-722216807

Anthony Loffredo, aki tetőtől talpig feketére tetováltatta magát, továbbá eltávolíttatta füleit és orrának egy részét is, arról panaszkodik, hogy nem szolgálják ki többé a vendéglátóhelyeken.

A Black Aliennek (Fekete Idegen) nevezett férfi azonkívül, hogy egész testét feketére tetováltatta, megszabadult orrának egy részétől, füleitől, szája egy részétől és néhány ujjától, továbbá koponyájába fémlemezeket helyeztetett. A műtétsorozatot 26 évesen kezdte, de még mindig nem ért a végére: állítása szerint a tervezett átalakulás 44 százalékánál tart, amit az Instagramon is dokumentál.

Loffredo most arról panaszkodott, hogy lakóhelyén az éttermek megtiltották, hogy a teraszon ebédeljen, bár egyéb problémái is adódnak: a műtétek eredményeképpen alig tud beszélni, és munkát is nehezen talál. Az ijesztő megjelenésű férfi saját bevallása szerint mindezt azért tette, mert nem érezte magát otthon a testben, amelyben él, emellett mindig is nagyon érdekelték az emberi test átalakulásai és mutációi. „Szeretek egy ijesztő karakter bőrébe bújni, és éjjel a sötét utcákon játszani a szerepemet” – nyilatkozta. Arról nincs hír, hogy a vele éjjel találkozók milyen élményekről számolnak be.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra