Felismered a depressziós embert? Jelek, amikből olvashatsz

GettyImages-1041948156

„Olyan depressziós vagyok!” Ezt a mondatot gyakran mondjuk és halljuk, de nem mindig azt jelenti, amire gondolunk. A depresszió nem egyenlő a pillanatnyi rosszkedvünkkel, amit például a borús időjárás okozhat. A betegség ma Magyarországon 700 ezer embert érint, vagyis minden 14. ember depresszióval küzd.

Te észreveszed, ha valaki depressziós a környezetedben? Esetleg te is az vagy? 

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelést lejjebb találod.

0–4: Nehéz téma, de ha most nem ment, akkor se add fel! Érdemes mindig tanulni valamit, és már tudod, hogy komolyan kell venni a depressziót.

5–7: Szép eredmény, de még van hova fejlődni. Jegyezd meg, amit most itt olvastál, és később biztos, hogy hasznát tudod venni akár a saját életedben is.

8–10: Gratulálunk! Igazi szakértője vagy a témának. Nagyon figyelsz magadra és a környezetedben élőkre is, ne felejtsd el, érdemes segíteni minden helyzetben!

Ha egy kicsit könnyedebb kvízt is kipróbálnál, kattints ide, és ismerd meg a desszerteket!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra