Ramentészta új szinteken, gyors, csirkés változatban

Szeretjük a rament, mert egy kis forró vízzel pillanatok alatt ehető fogás válik belőle, a fantázia már csak ahhoz kell, hogy az ember kitalálja, mivel is érdemes ízesíteni és megpakolni a tetejét. Ha megkóstolnád egy kicsit magyaros hangulatban, ez lesz a neked való fogás.

Remekül laktat.
Remekül laktat.Rouzes

Hozzávalók

  • 2 adag ramentészta
  • 2 szelet csirkemell
  • ízlés szerint só, bors, fokhagyma
  • 2 adag csíkokra vágott szárzeller, uborka, répa és mungóbabcsíra (a tetejére)
  • 4 ek. szójaszósz
  • 2 ek. Sriracha
  • 2 darab keménytojás félbevágva
Recept idők

Elkészítés:

Puhítsd meg a tésztát az előírás szerint, közben süsd meg a befűszerezett csirkemellett az olajban és vágd csíkokra. Kanalazd a ramen tetejére, pakold meg jól a zöldségekkel, tojással és locsold meg szójaszósszal és Srirachával. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek