Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka csirkecomb felkockázva
- 1 deci tejszín
- 2 ek. mascarpone
- 1 kisebb csokor kapor apróra vágva
- 1 nagy ek. kapribogyó
- 1 tk. barna cukor
- ízlés szerint só, zöld bors, fokhagymapor
- 2 ek. olaj
- 1 tk. vaj
Elkészítés:
A forró zsiradékokban süsd készre a befűszerezett és egy kevés lisztbe forgatott csirkét, majd vedd le a tűzről, és keverd hozzá a többi alapanyagot is. Ha ezzel megvagy, mehet a ragu a gyúrt tészta vagy a gnocchi tetejére.
Ha van otthon egy lelkes tízéves, talán még ő is szívesen összedobja ezt az egyszerű, kicsit mediterrán hangulatú ételt, amivel csak annyi dolgod van, hogy a kifőtt tésztával elkeversz minden hozzávalót. Ha még ezt is tovább fokoznád, egy kevés parmezánnal és zöld borssal küldd meg a tetejét.
Tovább olvasom