Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab csirkecomb
- 1 nagy ek. vaj
- 3 nagy ek. olaj
- a hús fűszerezéséhez só, bors, zúzott fokhagyma
- 1 közepes pohár görög joghurt
- 2 ek. tejföl
- 1 nagy ek. juhtúró
- 0.5 darab citrom héja
- 1 nagy csokor kapor, snidling, bazsalikom apróra vágva
Elkészítés:
A húst alaposan fűszerezd be sóval, borssal és fokhagymával, majd pirítsd le, és lefedve süsd készre.
A joghurthoz keverd a tejfölt, juhtúrót, sót és a zöldfűszereket, majd a citromhéjat.
A batátát vágd hasábokra, és bő, forró zsiradékban (olaj és vaj keverékében) süsd meg, majd sóval és rózsaborssal ízesítsd.
Egy szelet tarja mindig kéznél van, és most azt is megmutatjuk, hogyan készíthetsz izgalmasabb recepteket a hagymás és a lecsós változatnál.
Tovább olvasom