Csak még egy kérdés, uram! – Mennyire ismered Columbo hadnagyot?

GettyImages-1262759091

Ötven éve ismerjük a ballonkabátos hadnagyot, hiszen a sorozat 1971-ben debütált. Columbo azóta is a nézők kedvence, idehaza alig akad olyan nap, amikor ne találkozhatnánk alakjával minimum két csatorna kínálatában.

Bár 50 év soknak tűnhet, rajongói azóta is bőven akadnak, a szétszórt hadnagyot egyelőre úgy tűnik, a világ nem képes elengedni, sőt, néhány szállóigét is hátrahagyott az utókornak. Csak még egy kérdés, uram! – hangzott el a számtalanszor az összes, 69 epizódban az állandóan szivarozó zseni felszólítása. 

Azt nyilvánvalóan te is tudod, hogy címszereplőjét, Columbo hadnagyot, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági ügyosztályának nyomozóját Peter Falk alakítja, aki egyébként egyszer ki is sétált a forgatásról, majd orvosi igazolást küldött a stúdiónak, hogy nincs olyan állapotban, hogy dolgozzon. Ó, erről már hallottál korábban? Sebaj, készítettünk egy kvízt, hogy ellenőrizhesd, hogy valóban képben vagy-e a minden részlettel!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

0–3 helyes válasz: Hűha, lehet, hogy egy kicsit régen láttad a sorozat összes epizódját, ugye? Ne aggódj, elalvás előtt tökéletes program a kikapcsolódásra, és egykettőre újra a régi lesz az összes emléked!

4–7 helyes válasz: Nem rossz, látszik, hogy nem tegnap kezdted el nézni a sorozatot, de az igazán pengék legalább nyolc kérdést meg tudnak válaszolni! Ismétlés a tudás anyja, szóval nem árthatsz magadnak, ha néha újranézel egy-egy részt.

8–10 helyes válasz: Na ez már valami! A hajnal háromkor ébresztenek is, emlékszel, Columbo keresztnevére, a kutyájára, vagy éppen arra, hogy mi a hadnagy legnagyobb hibája. Szép munka, te a legnagyobb rajongók táborát gazdagítod!

Oszd meg másokkal is!
Mustra