Hozzávalók 2 személyre
- 2 adag spagettitészta
- 2 kis marék pirított fenyőmag
- 1 csokor friss bazsalikom összevágva
- 1 ek. puha vaj
- 2 ek. mascarpone
- 1 tk. barna cukor
- ízlés szerint só és frissen tört zöld bors
- 0.5 darab biocitrom héja és néhány csepp leve
- reszelt parmezán a tetejére
Elkészítés:
Egyszerűen főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, majd még langyosan dolgozd össze a többi hozzávalóval. Tálald langyosan reszelt sajttal a tetején vagy frissen grillezett húsok mellett.
A töltött karalábé az a fogás, ami akkor is remekül sikerül, ha egy kicsit egészségesebb változatát dobjuk össze. Mi már próbáltuk rizstejszínnel és kamuhússal is – úgy is remek volt, hát még ebben a könnyű, pulykás-barna rizses változatban!
Tovább olvasom