
Hozzávalók
- 1 csomag leveles tészta
- 1 darab tojás a kenéshez
- 25 deka párolt brokkoli apróra vágva
- 10 deka natúr sajtkrém
- 20 deka cheddar apró kockákra vágva
- só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
A brokkolit, sajtot és sajtkrémet alaposan dolgozd el, majd sózd és borsozd. Vágd tetszőleges méretű téglalapokra a hideg tésztát, és kanalazd a közepére a ragut. Zárd le a széleit egy villával, kend meg tojással, majd süsd mérettől függően legalább 20 percig. Ha a tojásra a sütés előtt egy kevés barna cukrot szórsz, még izgalmasabb lesz a végeredmény.

Egy jó szelet kovásszal készült kenyér a legfinomabb mellette. Ezt a változatot egy kevés liszt és víz elkeverése után te is könnyen összedobhatod, csak ki kell várnod azt a 6-8 napot, amíg a kovászod kenyérillatú és buborékos lesz.
Tovább olvasom