Itt belenézhetsz a Bridgerton család második évadába

GettyImages-1311959512

Dobpergés, földindulás, és egyébként egyszerre tartja vissza a lélegzetét az egész világ, mert megtörtént, amire az összes rajongó annyira sóvárogva várt: végre belenézhetnek a második évadba.

Valószínűleg mindenki emlékszik, de álljék itt azok kedvéért, akik valamilyen fura oknál fogva nem tudják, hogy a Bridgerton család egy drámasorozat, amely Julia Quinn regényein alapul, és a Regency-éra világában játszódik, és a történet lényege, hogy minden fiatal lány próbál magának jó - értsd, amilyen csak a könyvekben, vagy éppen a fantáziánkban létezik - férjet találni, ki több, más kevesebb sikerrel. 

A Bridgerton második évadában a középpontba ezúttal – Julia Quinn írónő második könyvéhez hasonlóan – Anthony azaz Jonathan Bailey, Daphne idősebb testvére kerül, aki belép a menyasszonykeresés kalandos világába. 

Komoly érvágás a rajongóknak azonban, hogy a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page már nem fog szerepelni a második évadban, de ne keseredjünk el azonnal, a vasárnap reggel a jó híreké, úgyhogy alább a videó.

A Bridgerton család premierje egyébként 2020. december 25-én volt a Netflixen. A nyolc epizódból álló első évad folyamatosan csak pozitív kritikákat kapott, és a Netflix legnézettebb sorozatává vált, miután 82 millió háztartás követte a történéseket. Sőt, a sorozat 76 országban érte el az 1. helyet a streamingszolgáltatónál. 2021 januárjában kiderült, hogy elkészülhet a sorozat második évada is.

Áprilisban az alkotó Chris Van Dusen a Twitteren közölte, hogy a sorozatból a Netflix harmadik és negyedik évadot is rendelt. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra