A Balaton északi vagy déli partján vannak ezek a települések?

GettyImages-1016160288

Naná, hogy Siófok a déli part fővárosa, míg Balatonfüred az északié. És naná, hogy az északi partra is a Déli pályaudvarról mennek a vonatok, de nem minden település esetén olyan könnyű biztosra menni, hogy melyik parton fekszik. Te tudod? Kvízünkkel kiderítheted.

Gondolod, hogy mindent tudsz a Balatonról? Biztos vagy abban, hogy pontosan emlékszel, mely falvak és városok fekszenek a magyar tenger két partján? Itt az ideje, hogy teszteld a tudásod. Ha készen állsz a kihívásra, már kezdhetjük is.

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess tovább!

Értékelés:

0-3 pont: A legjobban teszed, ha hajóra szállsz a magyar tengeren. Úgy még az utolsó pillanatig is ráérsz eldönteni, melyik partra is készülsz.

4-7 pont: Tihany, Balatonfüred és Siófok szándékosan nem szerepeltek a kérdésekben, de neked még így is sikerült figyelemreméltó teljesítményt elérned, ehhez gratulálunk.

8-10 pont: Ragyogó eredmény, le a kalappal! Vajon a legszebb magyar tájak kvíze is ilyen jól sikerülne?

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek