Anya Taylor-Joy a Dior nagykövete

GettyImages-1349090857

Bizonyára mindenki emlékszik a Vezércsel című sorozat rókavörös hajú sztárjára, ha másért nem is, rendkívüli – vagy rendhagyó – szépségéért igen. 

Anya Taylor-Joy-ra új szerepet osztott a Dior, ugyanis ő lesz a luxusmárka női divat-és szépségnagykövete – írja az Elle

A cég  további nagy Dior-pillanatokra számíthatunk Taylor-Joytól, aki inkább érdekes, mint szép, saját magát pedig úgy definiálja: túl furcsán néz ki.

Nem hiszem, hogy elég szép vagyok ahhoz, hogy filmekben szerepeljek. Nevetségesen hangzik, de a barátom figyelmeztetett, hogy az emberek azt fogják hinni, egy idióta vagyok, amiért ezt mondom, de akkor is úgy érzem, hogy furán nézek ki. (...) Nem is szoktam moziba menni, hogy megnézzem a filmjeimet.

– írta meg a The Sun, amikor a színésznő berobbant a Vezércsel című sorozattal.

Taylor-Joy őszintén beszélt egy interjúban arról, hogy egyszer majdnem abbahagyta a színészetet, de barátja és Emma szereplőtársa, Mia Goth tovább folytatta. Azt mondtam, mindig ott leszek neki, Ő pedig azt mondta: Mindig ott leszek neked. Ez olyan volt, mintha azt mondtuk volna: „Rendben, oké. Haladjunk ebben a vad iparágban ketten, tudva, hogy vigyázni fogunk a másikra – elevenítette fel a színésznő, aki ma már örül, hogy nem hagyott fel a színészettel.

Kár is lett volna. A Vezércsel (The Queen's Gambit) a Netflix kétségkívül egyik legjobb közelmúltbeli sorozata. A 2020-as októberi debütálását követően egészen január végéig fent volt a Netflix top 10-es sikerlistáján. Elismertségét a cselekmény szövésén túl a jelmez és a díszlet is jelentősen befolyásolta. Az már csak hab a tortán, hogy Polgár Judit sakknagymester is végignézte a sorozatot és elégedettségének adott hangot.

A divatház és a sztár egymásra találása nem előzmények nélküli. Anya Taylor-Joy ragyogó sárga Dior Haute Couture estélyije sokunk retinájába égett be az idei Emmy gálán. Anya Instagram-oldalán tudatta közönségével, ő maga is részt vett a különleges darab megálmodásában, amit ő maga is hatalmas élményként élt meg.

A Dior nagykövetek sorát erősítette korábban Marion Cotillard, Natalie Portman, ahogy Johnny Depp is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra