Hozzávalók 2 személyre
A csirkéhez
- 45 deka csirkecombfilé fekockázva
- 2 ek. puha mogyoróvaj
- 1 kis pohár joghurt
- ízlés szerint só, bors
- 1 nagy ek. baracklekvár
A paprikához
- 1 nagy ek. méz
- ízlés szerint csilipor, só, bors
- 2 ek. szójaszósz
- 2 nagyobb darab kaliforniai paprika felkockázva
- 2 ek. olaj
A nyársakhoz
- 30 deka ananász felkockázva, beolajozva
- 4 darab lila hagyma nagyobb kockákra vágva
Elkészítés:
A csirkét és a paprikát is dolgozd össze egy-egy tálban a szükséges ízesítőkkel, és pihenetsd a hűtőben legalább egy órán át. Ezek után fűzd nyársakra a hagymával és ananásszal, majd süsd a grillen addig, amíg a csirke és a hagyma is elkészül.
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom