Ha így rendelkezel az adód 1%-áról, ebédet adhatsz valakinek, aki éhezik

GettyImages-142833305

Eljött idén az ideje annak, hogy rendelkezzünk az adónk egy százalékáról. A civil szervezetek számára kiemelten fontos időszak ez, hiszen fő bevételük tőlünk, ezekből az aprónak hitt felajánlásokból érkezik.

Ha már az összegnél tartunk: egy százalék nagyon kevésnek tűnhet, szinte aprópénz, amiért talán le sem érdemes hajolni. Csakhogy a civil szervezetek az ötforintosokat is gyűjtik – aki volt már igazán bajban, az pontosan tudja, milyen, amikor a legapróbb összeget is össze kell gyűjteni. Azt is meg kell értenünk, hogy az az egy százalék nem is jelent olyan kevés pénzt: milliók jönnek össze belőlük. Olyan milliók, amikre a legkiszolgáltatottabbaknak van szükségük.

Na jó, de mégis kinek adakozzak? Olyan bonyolultnak tűnik kideríteni, melyik szervezetnek hogyan ajánlhatjuk fel az adónk egy százalékát. Szerencsére tényleg mindenre van megoldás. A Heti betevő alábbi posztjában választ kapsz a legfontosabb kérdéseidre, és talán kedvet is ahhoz, hogy idén – ha eddig nem tetted – kiemelten fontos ügyként kezeld ezt az „apróságot”. 

A posztot Hatházi Fanninak köszönhetjük.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra