Emlékszel még a ’90-es évek rajzfilmjeinek főcímdalára? Kvíz!

Gyerekként a szombatot a reggeli mesék miatt vártad, és hangosan énekelted a főcímdalokat a tévé előtt pizsamában? Talán még most kívülről tudod a Balu kapitány főcímdalát? Derítsd ki a kvízünkkel!

Éltemben soha egyetlen sláger dalszöveget sem tudtam fejből. Hogy azért alakult-e ez így, mert különben is nehezen jegyzek meg szövegeket, vagy mert a kamaszkorom úgy telt el, hogy a zenei készségem fikarcnyit sem fejlődött, nem tudom. Valamilyen különös oknál fogva gyerekkorom (bizony, a ’90-es évekről beszélünk) kedvenc meséinek főcímdalát mégis szinte szó szerint vissza tudom idézni. Na, nem énekelni, hanem csak olyan prózaian felmondani. 

Ha hasonló cipőben jársz, mint én, biztosan menni fog a kvízünk is, amiben arra vagyunk kíváncsiak, képben vagy-e a ’90-es évek rajzfilmjeinek főcímdalával.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra