Emlékszel még a ’90-es évek rajzfilmjeinek főcímdalára? Kvíz!

Gyerekként a szombatot a reggeli mesék miatt vártad, és hangosan énekelted a főcímdalokat a tévé előtt pizsamában? Talán még most kívülről tudod a Balu kapitány főcímdalát? Derítsd ki a kvízünkkel!

Éltemben soha egyetlen sláger dalszöveget sem tudtam fejből. Hogy azért alakult-e ez így, mert különben is nehezen jegyzek meg szövegeket, vagy mert a kamaszkorom úgy telt el, hogy a zenei készségem fikarcnyit sem fejlődött, nem tudom. Valamilyen különös oknál fogva gyerekkorom (bizony, a ’90-es évekről beszélünk) kedvenc meséinek főcímdalát mégis szinte szó szerint vissza tudom idézni. Na, nem énekelni, hanem csak olyan prózaian felmondani. 

Ha hasonló cipőben jársz, mint én, biztosan menni fog a kvízünk is, amiben arra vagyunk kíváncsiak, képben vagy-e a ’90-es évek rajzfilmjeinek főcímdalával.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.