Kitalálod a '70-es évek legnagyobb slágereinek az előadóit?

Kvíz

koncz

Kívülről fújod a legendás táncdalfesztiválok andalító slágereit? Tölcsért csinálsz a kezedből, és kiáltod vidáman, hogy sajtból van a hold? Ha Kovács Kati-dalokkal kelsz, és Máté Péter muzsikáira fekszel, akkor most tesztelheted, hogy tényleg te vagy-e a legnagyobb retrókirály!

Felkészültél? Jöhet a kvíz! Lent megtalálod az értékelést is.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

Ha 1–4 pontod lett: Sajnos ez nem jött össze. Úgy tűnik, nem a te műfajod a magyar tánczene, vagy legalábbis kimaradt az életedből a felsorolt művészek munkássága.

Ha 5–7 pontod lett:  Imádhatod a szüleid bakelitlemezeit, kívülről dúdolod ezeket a dalokat! Néhány erősebb kérdésbe azért még beletört a bicskád.

Ha 8–10 pontod lett: Te tényleg a Táncdalfesztivál zenéivel kelsz és fekszel – igazi szakértő vagy, aki kívülről fújja a legnagyobb magyar slágereket. Gratulálunk!

(Címlapkép: Fortepan / Szalay Zoltán)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra