Tudod, hogy melyik főgonosz melyik író regényében szerepel?

Hová lennének kedvenc regényhőseink a céljuk elérését akadályozó főgonoszok nélkül? És milyen konklúziót vonnánk le mi, olvasók elrettentő ármánykodásaik híján? Kvízünkben ezúttal a világirodalom gazemberei és megalkotóik kapják a főszerepet.

Sápadt arc, hegyes szemfogak és hóka hajadonok vére iránti ellenállhatatlan vágy. Ki ne ismerné a világirodalom legrettegettebb főgonoszát, Drakula grófot? Na de mi a helyzet a félelmetes rémlény megalkotójával? Tudod, hogy ki vetette papírra ezt a vérfagyasztó karaktert? Kvízünkben irodalmi gonosztevők alkotóit keressük.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.