Tudod, hogy melyik főgonosz melyik író regényében szerepel?

Hová lennének kedvenc regényhőseink a céljuk elérését akadályozó főgonoszok nélkül? És milyen konklúziót vonnánk le mi, olvasók elrettentő ármánykodásaik híján? Kvízünkben ezúttal a világirodalom gazemberei és megalkotóik kapják a főszerepet.

Sápadt arc, hegyes szemfogak és hóka hajadonok vére iránti ellenállhatatlan vágy. Ki ne ismerné a világirodalom legrettegettebb főgonoszát, Drakula grófot? Na de mi a helyzet a félelmetes rémlény megalkotójával? Tudod, hogy ki vetette papírra ezt a vérfagyasztó karaktert? Kvízünkben irodalmi gonosztevők alkotóit keressük.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra