Gyors, finom és az oregánótól még izgalmasabb.AlexPro9500
Hozzávalók 4 személyre
- 1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 2 ek. olívaolaj
- 10 deka chorizo felkarikázva
- 35 deka burgonya felkockázva
- só, bors, oregánó, füstöltpaprika-por és egy babérlevél
- 2 nagy marék kelkáposzta összevágva
- 1.2 liter csirkealaplé
- 1 nagy evőkanál paradicsompüré
Elkészítés:
Pirítsd meg a hagymákat és a kolbászt az olajon, majd a chorizokarikákat kanalazd ki belőle. A káposztát és a burgonyát pirítsd egy rövid ideig az olajon. Öntsd fel alaplével, add hozzá a paradicsomot, fűszerezd, majd kis lángon puhítsd meg a zöldségeket. A végén, ha szükséges, fűszerezd még egy kicsit, majd a kolbászokkal tálald.