Nem kell túl édesnek lennie.NNehring
Hozzávalók
- 2 bögre liszt (hagyományos, 2,5 decis)
- 2 teáskanál mézeskalácsfűszer-keverék
- 1 tk. só
- 1 kk. szódabirkabóna
- 1 zacskó sütőpor
- 115 g olvasztott vaj
- 4 csapott ek. cukor (vagy ízlés szerint több)
- 1 bögre tökpüré
- 0.5 bögre tejföl
- 2 nagyobb darab tojás
- 1 tk. vaníliakivonat
Elkészítés:
Ugyanúgy készül, ahogy bármelyik kevert süti: egy tálban dolgozd el alaposan a száraz hozzávalókat, egy másikban a többi szükséges alapanyagot. Ezek után forgasd össze a két keveréket. Szilikonformában, 170 fokon legalább 40 perc alatt süsd készre (vastagságtól függően).