5 nyáridéző görög recept a legrosszabb őszi napokra

Ha már most unod az őszt, az esőt és azt, hogy egyre korábban megy le a nap, idézd meg a nyári grillezéseket néhány mediterrán hangulatú fogással.

A barackos-joghurtos desszert és a spanakopita is olyan remek ételek, amiket ízlés szerint variálhatsz pluszgyümölccsel, zöldséggel és kedvenc sajtjaiddal. Kedvencünk mégis a gyors babsaláta, amivel klassz mediterrán köretet tálalhatsz a legegyszerűbb hús- és sajtszeletek mellé. Ha egy adag gránátalmás kuszkusz is kerül mellé, már csak egy kis joghurtban pácolt mézes csirkecomb kell a tökéletes ebédhez.

A spanakopita görög sós süti, ami lehet előétel, vacsora vagy köret is. 

A szuvlaki, görög rablóhús is igazi nyáridéző fogás, amihez gyümölcsöket is grillezhetsz.

A görög babsaláta az egyszerű húsokat is feldobja, de különböző pácokkal bonyolíthatjuk is az életünket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan győzd le a saját korlátaidat?

A november 16-i Femina Klub esten Szily Nóra vendége ezúttal Alföldi Róbert lesz, akivel segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek early bird áron 3 990 Ft helyett, most csak 2 990 Ft-ért, csak november 6-ig kaphatók!

Időpont: 2020. november 16. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ó, nyár... Ezekkel a fetás zöldségekkel és a kuszkusszal újra átélheted egy kicsit.

Ez a joghurtos-barackos csemege nem bonyolult, de annál finomabb desszert! 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.