Karinthy paródiája vagy az eredeti költő verse? – Kvíz!

Karinthy jól ismerte korának költőit, személyesen és a stílusukat is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az Így írtok ti című stílusparódia. Rájössz, hogy a versrészlet tőle vagy az általa megidézett költők egyikétől származik?

Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismered jól Petőfi Sándor, Ady Endre, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Tóth Árpád, József Attila és Szabó Lőrinc stílusát – és a paródiák nagymesterének, Karinthy Frigyesnek a humorát. 

Felkészültél? Indulhat a kvíz? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan győzd le a saját korlátaidat?

A november 16-i Femina Klub esten Szily Nóra vendége ezúttal Alföldi Róbert lesz, akivel segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek early bird áron 3 990 Ft helyett, most csak 2 990 Ft-ért, csak november 6-ig kaphatók!

Időpont: 2020. november 16. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.