Otthonosan mozogsz a konyhában? Kvízünkből kiderül!

Igennel feleltél? Szuper. De az, hogy jól mozogsz, nem elég. A kérdés az, vajon képben vagy-e azzal is, hogyan készülnek a legalapvetőbb ételek, miben különböznek egymástól az alapvető ételkészítési technikák. Tudod, hogy miből áll a rántás, vagy épp mi kell a palacsintatésztába?

Főzni állítólag mindenki tud: a L’ecsó című rajzfilmben legalábbis egy kedves patkányról is ez derül ki. De vajon tényleg így van? Első blikkre nem így fest a dolog. Bár a gasztronómia pár éve már nagyon is divatos dolog, mégis mintha egyre kevesebben és egyre ritkábban állnánk be a tűzhely mögé. Mintha kevesebb lenne az időnk, és mintha egyre jobb ételeket lehetne házhoz szállíttatni is. Azért vannak, akik tartják a frontot, és akik akkor sem halnának éhen, ha holnapra bezárna az összes evős hely, és nem lehetne pizzát rendelni sem. Te közéjük tartozol? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.