Ez a dip egy egyszerű pirítósszeleten a legfinomabb, de a hagyományos tortillacsipszeket is klasszul feldobja. És ami a legfontosabb: mindenféle hallal, akár az olajosakkal is működik a recept.
Hozzávalók
- 1 csokor kapor összevágva
- 15 deka füstöltlazac-szelet
- 1 darab csemegeuborka
- 1 doboz natúr krémsajt (min. 20 deka)
- 1 gerezd fokhagyma összetörve
- 2 evőkanál tejföl
- 1 mokkáskanál méz
Elkészítés:
Dobj minden hozzávalót egy aprítógépbe vagy turmixba, majd keverd az egészet krémesre. Frissen tálald, néhány kis szeletekre vágott citrommal és egy kevés frissen összetört rózsaborssal a tetején. Ha van otthon kapribogyó, aból is jól illik belőle egy nagyobb evőkanálnyi.
Hat-hét perc az egyik oldalán és 3-4 a másikon, ennyi kell a lazacnak, és nem kell sokkal több idő a spárgának sem.
Tovább olvasom