Mennyire ismered jól a Balatont? Kvíz!

Ha nyár, akkor Balaton – ugye? Reméljük, néhány napon belül az igazi strandidő is megérkezik a magyar tengerhez. Addig is lássuk, mit tudsz a vízparti településekről!

Neked melyik a személyes kedvenced? A fenséges Tihany? A bulis Siófok vagy az elegáns Keszthely? Vagy épp valamelyik apró, romantikus község? Bármelyik településhez is húz a szíved, ha túl vagy az általános és középiskolás éveken, na meg néhány családi nyaraláson, biztos sokszor voltál a Balatonnál. Lássuk, maradt-e meg valami a lángos ízén és a hihetetlenül selymes víz élményén túl!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.