Még 4 klassz és különleges fogás csirkemellel

Csirkemellből a legtöbbször van otthon, és mivel sovány hús, tele fehérjével, még a leggyúrósabb, legfitneszőrültebb családtag sem mond rá nemet. Ezen a héten gyűjtöttünk is jó néhány receptet, amelyeknek az alapja csirkemell, ám mégis kissé izgalmasabbak a grillezett, salátával tálalt változatnál.

A legjobb, ha joghurtba pácolod néhány órára, de finom lecsósan, posírozva, rántva és akár paradicsomosan, mozzarellaszeletekkel is. Már mutatjuk is, nekünk mik a legnagyobb csirkemellkedvenceink!

Akár más zöldségekkel is készítheted ezt a különlegességet, és ha már unod a sima csirke-burgonya kombinációt, bolondítsd meg néhány ázsiai fűszerrel.

Gyömbérrel, petrezselyemmel és akár egy kis mézzel új ízeket adhatsz a csirkemellnek. Köretként ázsiai üvegtésztát vagy akár fűszervajas pirítóst is kínálhatsz.

A dijoni csirkemell egy nagy adag fűszeres steakburgonya mellett a legtökéletesebb, de krumplipürével vagy egy nagy adag joghurtos padlizsánsalátával is tökéletes. 

Kissé magyaros hangulatban készítettük el ezt a lecsós csirkemellet, ami mellé egy nagy adag petrezselymes bulgur, vagy egyszerű, hedonista változatban egy nagy szelet házi kenyér kerüljön. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek