Emlékszel még a retró reklámszövegekre? Kvíz!

Egy-egy jól eltalált szlogen vagy reklámszöveg szinte beég az ember tudatába, igaz? Ma sincs másképp, amikor minden eddiginél több reklámmal találkozunk, és különösen így volt ez 30-40 évvel ezelőtt, amikor mindez még újdonságnak is számított.

A legtöbbször látott vagy legjobban elkapott szövegeket mi is habozás nélkül tudnánk folytatni, a kevésbé jól sikerülteken még ma is jókat nevetünk, sőt olyanok is vannak, amikből utólag némiképp fals kultusz is született. Tudtad például hogy a „Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki!” szlogen soha nem is létezett? 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Kvízünkbe viszont nagyon is valós reklámokat válogattunk, hogy az egyes termékekhez kapcsolódó szlogenekre, vagy a reklámhoz kapcsolódó más érdekességekre kérdezünk rá. Felkészültél? 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Mustra