Mennyit tudsz Charles Dickens életéről? – Kvíz!

150 év telt el azóta, hogy meghalt a viktoriánus kor legnagyobb írója, de művei még ma is népszerűek. Hazájában folyamatosan kaphatók regényei, történeteiből újabb és újabb filmadaptációk készülnek. Te milyen jól ismered Charles Dickenst?

Charles Dickens neve úgy forrt egybe a karácsonnyal, mint Csajkovszkijé a Diótörővel vagy Keviné a betörőkkel. Mind tudjuk, hogy ő az a kecskeszakállas úriember, akinek a tolla hegyéből előugrott a zsémbes és zsugori Ebenezer Scrooge, aki a karácsony előtti három éjszaka három szellemmel találkozik. De vajon te mit tudsz még az életéről?  

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.