A friss menta és ananász kombinációját annyira szeretjük, hogy pont elfér mellette egy marék csalán is. Ha a szárát fogod meg, és a leveléhez nem érsz, akkor bátran leszedheted sütőkesztyű/használt nejlonszatyor/olló nélkül is.
Hozzávalók 1 személyre
- 1 kisebb csokor csalán
- 2 szelet felkockázott ananász
- néhány levél menta
- 2.5 deci kókusztej
- 1 nagy evőkanál méz
- 0.5 darab lime leve
Elkészítés:
Csak turmixolj össze minden hozzávalót, és tálald egy nagyobb pohárba. A csili és a kókuszpehely is jól illik ehhez a reggelihez, egy kis marék mandulával pedig még tartalmasabbá teheted.
Ha azt gondolta eddig, hogy a csalán semmire nem jó, csak fájdalmat okoz, akkor hatalmasat tévedett. Még a csípése is jót tesz a szervezetnek!
Tovább olvasom