Akár palacsintatortát is készíthetsz ezzel a remek krémmel, amiben a kekszes réteg mellett akár egy-egy banános vagy málnás is elfér, látszólag megteremtve az egészséges étkezés illúzióját. Ha nem is a leggyúrósabb fogás, azért érdemes kipróbálnod, mert a palcsintába töltött kekszes krém olyan, mintha két kedvencet, a sajttortát és a palacsintát keverted volna egymással.
Hozzávalók 4 adaghoz
- 1 kis pohár szódavíz
- 2 darab tojás
- 1 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 nagy evőkanál cukor
- 1 csapott mokkáskanál só
- 8 darab ledarált Oreo keksz
- 30 deka kémsajt
- 1 evőkanál porcukor
- 1 nagy evőkanál étolaj
- 1 evőkanál tejföl
Elkészítés:
Keverd el a natúr sajtkrémet és a tejfölt az összetört kekszekkel és a pocukorral, majd tedd félre a tölteléket. Ha ezzel megvagy, a többi hozzávalóból keverj sima tésztát, majd süsd ki a palacsintákat. Ha langyosra hűltek, töltsd meg őket a kekszes krémmel, majd gyümölcsökkel, narancsos tejszínnel vagy étcsokoládészósszal tálald.