Tudod, hogy hol nyaraltak íróink és költőink a Balaton körül? – Kvíz!

Hol ütötte el az estét társasjátékpartikkal Nemes Nagy Ágnes? Merre nyaralt minden évben Karinthy Frigyes? És hol találkozott szeretőjével Szabó Lőrinc? Derítsd ki a kvízünkkel!

Nehéz elképzelnünk Weöres Sándort csíkos fürdőruhában feszíteni a strandon, vagy Örkény Istvánt, amint egy vitorlás fedélzetén napozik? Pedig kedvenc íróink és költőink éppúgy szerették a balatoni nyarat, ahogyan mi. Kitalálod, hogy melyikük hol nyaralt? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.