Felismered a festőket saját önarcképükről? – Kvíz!

Tudod, hogy nézett ki Dalí? Na és Michelangelo? Nem garantáljuk, hogy ez mindannyiukról ki fog derülni az önarcképük alapján, de a képek stílusa sokat elárul alkotójukról.

Mint minden művész, a leghíresebb festők is arra vágytak, hogy maradandót alkossanak. Legtöbbjük idejében még nem léteztek fényképezőgépek, ezért ők örökítették meg önmagukat vásznaikon az utókor számára – természetesen (ahogyan minden más képüket) saját szemüvegükön át. Kitalálod, hogy melyik önarckép melyik festő munkája? 

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.