A nagy Trónok harca-kvíz: teszteld magad a 8. évad előtt!

got-kvíz-fejléc

Gondolom, izgulsz te is. Gondolom, te is számolod vissza a napokat. Napokat? Órákat. Perceket. Holnap ugyanis itt van a végső, záró évadja a Trónok harcának. De ezt mondanom sem kell, ugye?

Kétségtelen, hogy a Trónok harca sokat hozzátett ahhoz, hogy a tévésorozatok új formát öltsenek. Westeros véres történeteivel feljebb tette a lécet. A látványos, monumentális csatajelenetek, a részletgazdag miliő, a meglepő csavarok, libabőrös pillanatok nem csak tévében állnák meg a helyüket. A Trónok harca olyan – nagyjából változatlan – minőséget hozott, amely mögött rengeteg mozifilm is elbújhat.

Holnap elkezdődik valami, aminek a vége után minden bizonnyal örökre elbúcsúzhatunk Havas Jontól, Daenerys Targaryentől, a mesés Királyvártól, a hideg Derestől, a vérrel áztatott utaktól, csatamezőktől, szeszélyes intrikáktól és Cersei Lannister vörösboros poharától.

A kérdés az, hogyan. Ki fog kitartani a végsőkig, ki fogja megtenni az utolsó lépést. És vajon sikerül-e Westerost megóvni a Mások kegyetlen seregétől. Minderre hétfő hajnalban kaphatunk leghamarabb választ, addig is: ideje felfrissíteni mindazt, amit Westerosból hoztál! Az előző hét évad kanyargós sztorijában számtalan dolog van, ami a feledés mocsarába merülhetett, úgyhogy elég is a beszédből: teszteld az alábbi kvízzel, hogy mennyire vagy képben!

(Vigyázz! A teljes sorozatra nézve erős spoilerveszély!)

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Borítókép / címlapkép: Csabai Kristóf/Dívány

Mustra