Kvíz: hány magyar versrészletről tudod, hogy ki írta?

Mindig lapul egy verseskötet a táskád alján, és le sem fekszel anélkül, hogy pár sort olvasnál valamelyik kedvenc költődtől? Most tesztelheted, hogy mennyire ismered a magyar költők verseit.

Azt már kideríthetted a kvízeink segítségével, hogy mennyire ismered a világirodalom regényeinek szereplőit, és hogy meg tudod-e mondani egy mű címét az első mondata alapján, de vajon mennyire vagy képben a magyar költőkkel és verseikkel?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.