Szomszédok: Mennyire vagy még képben a sorozattal kapcsolatban?

1999. december 30. A magyar tévétörténelem gyászos napja, mindmáig könnybe lábad a szemünk. A Szomszédok ugyanis utolsó epizódjával búcsúzott.

Egy egész nemzet borult feketébe, mikor a Magyar Televízió 1987-ben indult teleregénye utolsó perceit rúgta: hangosan, kifakadva sírtunk, mikor Kulka János, Csűrös Karola, Zenthe Ferenc, Komlós Juci, Nemcsák Károly, Ábel Anita és a többiek utoljára néztek a kamerába. A főcímzene elindult, a magyar történelem egyik legendás korszaka pedig lezárult.

De mielőtt egyperces néma felállással tisztelegnénk nekik – egy generáció meghatározó személyiségeinek, egy különleges trash megalkotóinak –, töltsd ki az alábbi kvízt, teszteld le magad, nézd meg, mennyire vagy az első számú magyar teleregény fanatikusa!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.