Emlékszel még a régi magyar vetélkedőműsorokra? Teszteld!

A „régen minden jobb volt” nosztalgia köpönyegét tessék felvenni és fejest is ugorhatunk az ezredforduló előtti magyar televíziózás legnépszerűbb vetélkedőibe!

Az utóbbi években már nem a vetélkedők vezetik a nézettségi listákat, sőt, alapvetően a tévés szokások megváltoztak az internet és a stream-szolgáltatók korában. De voltak idők, amikor az egész család a Szerencsekerék vagy a Mindent vagy semmit , esetleg a Legyen Ön is Milliomos! előtt gyűlt és törte a fejét. Méghozzá internetes segítség nélkül. A nosztalgia mindig szívet melengető, így hát tekintsünk vissza a legemlékezetesebb vetélkedőkre, méghozzá stílusosan: kvíz formájában!

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.