Ezek a legjobb kertmozik Budapesten!

Biztosak vagyunk benne, hogy te is nehezen viseled a forró nyárestéket. Ugyan a hétvégéket kihúzod valahogyan a vízparton, éjszaka tehetetlen vagy. Ajánlunk ezért néhány budapesti kertmozit, hogy egy jó film társaságában, a csillagos ég alatt tölthesd az estéidet!

Hiába próbálsz szellőztetni, magasabbra állítani a ventilátort vagy beülni a hűtőbe -a hőség elviselhetetlen, és álmatlanul hánykolódva az ágyadban minden vágyad az, hogy végre kialudd magad. Pedig mind tudjuk, hogy ez augusztus végéig nem fog bekövetkezni. Ha pedig már úgyis ébren vagy, miért nem hűsölhetnél egy jó film társaságában. Mondjuk valamelyik budapesti kertmoziban?

Nagyszünet

A Budapest Park nyugodt oázisába, a Nagyszünetbe idén nyáron már küldtünk téged vb-t nézni, most pedig arra buzdítunk, hogy ahelyett, hogy esténként a a ventilátor elé ülve pihegnél, hűsölj és mozizz a zöldterület csíkos függőágyaiban. Filmvászonra kerül többek között a Lesz ez még így se kedvenc Jack Nicholsonunkkal, és a food truckok világát bemutató A séf. A vetítések nyolc órakor kezdődnek, a belépés pedig ingyenes.

#nagyszünet #kertmozi #wellhello #sohavégetnemérős #popcorn #movie #summernight #icanéni 🎥

nincs üzenet (@nincsuzenet) által megosztott bejegyzés,

Mozi.Kert

A Mozi.Kert a MOM Kulturális Központ belső ligetes kertjében kapott helyet. A vetítés kezdete előtti egy órában akusztikus térzene várja a korán érkezőket. Ülhetsz padra, székre, párnára vagy akár a fűbe is. Az aktuális műsorra 200 forintért kell regisztrációs jegyet váltanod. Augusztus 15-én, este kilenc órától a Szép remények című 1998-as filmet láthatod Gwyneth Paltrow-val a főszerepben.

Várkert Mozi

A Várkert Bazár is megnyitotta a maga moziját, igaz nem zöld környezetben, viszont csodálatos panorámával az éjszakai városra. Mi az augusztus 31-i Ruben Brandt animációs film vetítést ajánljuk, ami előtt a magyar alkotók mesélnek majd a kulisszatitkokról. A belépés 2500 forint.

💫 🎬 Június közepétől augusztus végéig minden szerdán várKERTmozi a csillagos ég alatt, a Szárazárok színpadon. A mai magyar filmművészet remekeit angol felirattal vetítjük. 🎥 További információk Facebookon és a honlapunkon! ****** Outdoor cinema all summer in Castle Garden. Enjoy the best Hungarian art movies with English subtitles every Wednesday. ✨🎞📽 More information on our website: varkertbazar.hu #cinema#outdoors#art#movie#mozi#kertmozi#varkertbazar#castlegardenbazaar#castlegarden#budapest#culture#artlover#travelhungary#visitbudapest#fun#mik#ikozosseg

Várkert Bazár (@varkertbazar) által megosztott bejegyzés,

Budapest Rooftop Cinema

Az igazi belvárosi tetőterasz élményért a Budapest Rooftop Cinemát vedd célba. Ugyan a kertmozizás kert részéről itt is le kell mondanod, de kétségtelenül megvan annak is a bája, ha a kivilágított város felett töltöd az estédet. A jegyek 990 forintba kerülnek, a filmek pedig este hétkor kezdődnek. Szinte minden nap van vetítés, és az olyan nagy klasszikusok mellett mint Az ötödik elem vagy a Grease, megnézheted a már említett magyar produkciót is, a Ruben Brandtot.

Fellini Római Kultúrbisztró

A Felliniben jókat ehetsz és ihatsz, besétálhatsz bokáig a Dunába, kagylót gyűjthetsz, sőt, esténként még kertmozizhatsz is a csíkos nyugágyakból. Augusztus 15-én Az édes életet, augusztus 22-én pedig a Jóasszony: akiről egy város beszél című filmet láthatod a Római-parton.

Budakeszi nyári kertmozi

A városhoz közel, Budakeszin is találhatsz kertmozit, ahol egészen augusztus 25-ig filmezhetsz. A műsorért figyeld az Erkel Ferenc Művelődési központ Facebook oldalát. A vetítések ingyenesek, viszont a szervezők az ülőhelyek korlátozott száma miatt azt kérik az érkezőktől, hogy regisztráljanak az info@efmk-budakeszi.hu email címen. A filmek péntekenként este kilenckor kezdődnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra