Flip-flop papucs és Dior táska - te hordanád együtt?

Egy francia újságírónő a Dior táskája és a Celine szoknyája alá kanyarított tangapapucsával nyűgözte le a nagyérdeműt. Te felvennél hasonló kombót? Szavazz!

Nincs is menőbb, mint egy klaffogó tangapapuccsal kiegészíteni egy vintage Yves Saint Laurent ingből, Celine szoknyából, Louis Vuitton napszemüvegből és Dior táskából álló együttest. Főleg ha a Fendi milánói divatbemutatójára tart épp valaki.

Tangapapucsban feszíteni a Fendi divatbemutatóján

A francia újságírónő és Havainas-rajongó, Sophie Fontanel szimplábbnál is szimplább, 6000 forintos flipflopjára a Vogue figyelt fel. A klasszikus, 1962 óta nagyjából változatlan formában árult cuppogós gumipapucsban promenádozó Sophie elmondása szerint ő egyszerűen csak hű maradt ahhoz a gyerekkori szokásához, hogy flipflopban flangáljon az utcán:

Ez a létező legegyszerűbb lábbeli. Ugyanaz a kategória, mint a fehér póló és egy sima farmer. Kedvelem - áradozott a papucsáról Sophie.

Csak a legbutább darabokkal lehet persze menőzni

Egy kecskebőrből készült, strucctollakkal feldíszített papuccsal persze már lehetetlen lenne hasonló hatást elérni. A legigazibb tulajdonképpen az lett volna, ha egy párszáz forintos, bezacskózott magazinhoz mellékelt ajándék flipfloppal egészítette volna ki a Saint Laurent - Celine - Dior összeállítását Sophie. Azt a citromsárga párt valószínűleg az értelemszerűen egy híd alatt megtartott, fehér műanyag székekkel megspékelt Vetements showra tartogatta az ujásgírónő.

Szerinted menő a dizájner ruhákat strandpapuccsal hordani, vagy a létező legidiótább választás? Szavazz!

Felvennél egy ilyen összeállítást?

Oszd meg másokkal is!
Mustra