7 nélkülözhetetlen alapdarab teltkarcsúaknak fesztiválszezonra

40-esnél nagyobb a méreted? Szerezz be valami csíkosat, flittereset vagy egy kezeslábast a nyárra!

Nemrég megmutattuk, hogy a Coachella fesztiválozók szerint mik lesznek az idei nyár legmeghatározóbb trendjei, most pedig arról készítettünk egy összeállítást, hogy milyen darabokat találnak maguknak a 40-es méretnél nagyobb ruhákat viselők a szezonban. A Vogue.com szerint menő a sportos vonal, a klasszikus bohém stílus és a harsány színek is. Részletek a hajtás után!

Rojtos dzsekik

Sajnos nemcsak a rojtos hippi táskák felkapottak 2018-ban, hanem a kabátok is. De nézzük a jó oldalát: a fesztiválok alatt jól kombinálhatók farmersorttal és tüll maxi szoknyával. A trend elsősorban púder és piros színekben divatos, a River Island webáruházából 140 dollárért, kb. 38 ezer forintért, a Miss Guided-től pedig 68 dollárért, kb. 18 600 forintért rendelhetitek be.

Kezeslábas

Nemcsak a celebnők körében felkapott a fazon, hanem a fesztiválozóknál is. Míg az elmúlt években a föld színek domináltak a kezeslábas trendben, addig idén inkább a feltűnőbb, csíkos vagy virágos darabok vannak divatban.A H&M-ben 14 990 forintért találjátok a virágmintás verziót.

Sportos és katonai ihletésű cuccok

Legnagyobb meglepetésünkre nem kopnak ki a kényelmes cicanadrágok, és a lezser kapucnis pulcsik sem a divatból. A kiskereskedők a teltkarcsú vásárlókra is gondoltak, a Torrid.com oldaláról 55 dollárért, kb. 15 ezer forintért rendelhető a camouflage leggings, a H&M-ben pedig 6990 forintért találtok gyárilag kinyúlt méregzöld pulóvert.

Bikinifelső az alteros póló helyett

Szerencsére az idei fürdőruhatrendek könnyen átemelhetők a fesztiválozók ruhatárába is. A pöttyös, masnis és övrészes darabok mellett divatban vannak az élénk színű kétrészes szettek, az Addionelle.com oldalán például 62 dollárt, kb. 17 ezer forintot kérnek a mutatósabb darabokért.

Farmersort és kimono-szerű felső

A fesztiválok két alapdarabja, a DIY módszerrel is könnyen elkészíthető (ollóval ess neki a leharcolt farmergatyádnak) farmersort is divatban marad a nyáron. A fiatalos darabot fűzős felsőrésszel vagy cikkcakkos kimonóval kombinált a szezonban.

Flitteres kabát

Van alternatíva, ha már unnád a kopott farmer-és motoros dzsekiket vagy a lenge kimonókat! Szerencsére a feltűnőbb, csillogó flitterekkel kivarrt átmeneti kabátok is szupermenőnek számítanak manapság. Egy óriás flitterekkel kirakott túlméretezett darabért 119 dollárt, kb. 32 ezer forintot kérnek az Asos.com oldalán.

Csíkos szerelések

A legtöbb megfizethető márka idei kollekciójában megtalálható a klasszikus minta, ami elsősorban fekete-fehér, kék-fehér, sárga-fehér illetve szürke-fehér kombinációkban ütős az év első felében. A H&M-ben már 4990 forintért találtok spagettipántos maxiruhát. Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le a legnagyobb fesztiváltrendeket!

Oszd meg másokkal is!
Mustra