Kinek áll jobban: Reese Witherspoon vs. Paula Abdul

Mutatjuk mi a menő a celebnők és sportolónők körében. Szavazz a legjobbra!

A Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén túl is volt élet az elmúlt hetekben, így természetesen akadt pár híresség, akik ugyanolyan ruhában indultak el otthonról. A hajtás után klasszikus kis feketére, az elmaradhatatlan kezeslábasra és a nyár egyik slágerére, a szivárványos ruhára is szavazhatsz, hajrá!

Mena Suvari vs. Elizabeth Hendricks

Az Amerikai szépség egykori sztárja, Mena Suvari a Könyvklub című film kaliforniai premierjén jelent meg ebben a hasrésznél kivágott, lenge, nyári ruhában, míg New York-i kolléganője a Daytime Emmy Awardson viselte az Amur 798 dolláros (kb. 218 ezer forint) darabját, ami nemcsak mutatós, de környezetbarát is, mivel a szivárványmintás ruha 100 százalékban olyan anyagból készült, amit újrahasznosított műanyag palackokból készítettek. Na ki volt a jobb? Szavazz!

Mena Suvari Elizabeth Hendricks
Getty Images

Kinek áll jobban a szivárványos nyári ruha?

Malin Akerman vs. Nastia Liukin

Szinte már elképzelhetetlen ez a rovat kezeslábasba öltözött celebnő nélkül. Ezúttal a Hippi-túra vagy a CBGB filmekből ismerős Malin Akerman találta jó választásnak a Zhivago V-nyakkivágást kapott dizájner darabját, illetve pont egy ilyenben jelent meg a Sport Awards Gálán Nastia Liukin olimpikon is New Yorkban. Szerinted melyik szőke hírességen mutatott jobban? Szavazz!

Malin Akerman Nastia Liukin
Getty Images

Kinek áll jobban a kezeslábas?

Reese Witherspoon vs. Paula Abdul

Nem tudtuk, hogy hasonló ízlése van a színésznőnek és a pop-ikonnak, de úgy tűnik, hogy a Miu Miu fehér galléros kis fekete ruhája mindkettejük stylistjának megtetszett a szezonban. Witherspoon feltűnő fülbevalóval, Abdul pedig neccharisnyával és csicsás cipővel kombinálta az olasz divatház darabját. Mit gondolsz, melyiküknek állt jobban a Miu Miu?

Reese Witherspoon Paula Abdul
Getty Images

Kinek áll jobban a fehér galléros Miu Miu ruha?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek