18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Baleseted volt? Ó! A sminked azért oké?

Imádja az internet a lányt, aki a a kórházból posztolt kritikát a szemhéjtusról.

Aki szokott sminkelni, az pontosan tudja, mennyire idegesítő, ha a makeup akkor is elkenődik, mikor nem is csinál semmi igazán különlegeset. Az pedig még ennél is idegesítőbb, ha különösen fontos élethelyzetekben kenődik el a nagy kínok árán tökéletesre sikerült szemhéjtus. És azt is pontosan tudjuk, hogy milyen jó, ha a legrosszabb élethelyzetben is képes valaki arra, hogy meglássa a pozitívumot. Mutatjuk, hogy ez a két dolog hogy jön most össze! 

Egy Twitter-felhasználó szúrta ki, hogy a Kat Von D szemhéjtus pozitív kommenteket kapott. Ebben persze nincs is semmi különös, de az egyik felhasználó azért értékelte 5 csillagosra a terméket, mert egy autóbeleset során is tökéletes maradt a sminkje. Az egészet megfejelte ráadásul azzal, hogy az értékelés mellé egy képet is feltöltött magáról, amint eléggé megviselten, de valóban tökéletes tusvonallal lábadozik a kórházban. 

 Az értékelésben leírta, hogy a kocsijába rohantak, őt pedig mentővel vitték a sürgősségire, ahol a sok sírástól teljesen szétkenődött és elfolyt a szempillaspirálja, de a tusvonala tökéletes maradt. Ha a dolog nem lenne így is elég furcsa, néhányan csatlakoztak a véleményéhez, és hasonló élményekről számoltak be a termékkel kapcsolatban - és hasonló balesetes képeket is mellékeltek. Ez most vagy azt jelenti, hogy ez a termék nagyon jó, vagy azt, hogy a statisztikák alapján valószínűbb, hogy balesetet szenvedsz, ha ilyen tust használsz. 

 Szóval a döntés a tiéd, az biztos, hogy bármi történjen is, a sminked miatt nem kell aggódni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek