Jegygyűrű helyett piercing az új trend: te bevállalnád?

Tízből kilenc Szauron ezt ajánlja!

A gyűrűsujjba szerelt piercingkölteményekkel házasságot kötők tulajdonképpen sokkal komolyabban veszik a dolgot, mint a sima gyűrűnél megragadt társaik: a piercing tényleg örökre szól és valóban nyomot hagy. Bár ha túl mélyre kerül, benőheti a bőr.

Ha nincs elég mélyen, az is baj

Ha pedig nem ül elég mélyen a cserélhető gyémántokat rögzítő dugalj, migráns piercingről beszélhetünk – írja a Daily Mail. Nem muszáj persze gyémántokkal helyre pofoznod a göcsörtös gyűrűsujjadat: a bőr alá ültetett egy pontos piercingek mellett apró, bőrbe vájt rudakkal is igent mondhatsz a piercingmániás jövendőbelidnek.

Most már Szauron is a piercinget választaná!

A bőr alá ültetett alapra eszkábált díszeket ráadásul cserélgetheted is, rengeteg jegypiercinget üthetsz tehát egy csapásra, ha nemet mondasz végre az ódivatú gyűrűkre. Vagy ha már gyűrű, ültesd azt is a bőröd alá, legalább nem fog lecsúszni!

Hogy tetszik? Bevállalnád?

  • Utálom, nem kell! 178
  • Soha nem házasodom meg, úgyhogy mindenféle jegygyűrű hidegen hagy. Nem is tudom minek kattintottam a cikkre. 59
  • Imádom, kell! 50
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.