Ezek a legmenőbb esküvői torták

A fügetorták népszerűsége növekszik a legdinamikusabban a Pinterest szerint.

Az egyszerű, és az egyszerű, de a biztonság kedvéért egy kevés arannyal nyakon öntött torták a legnépszerűbbek mostanság a Pinterest szerint. No meg a barokkos fügetorták. A pinterestes keresések alapján összeállított slágerlistát a kitchn vette górcső alá.

Fügetorták

A tényleg kifejezetten fényűző, és a luxi, 18.századi csendéletekre hajazó fügetorták voltak legfelkapottabbak tavaly a Pinerest éves jelentése szerint. 575 százalékkal emelkedett ugyanis a népszerűsége az egész és félbevágott fügékkel feldíszített esküvői tortáknak, amelyek valószínűleg a fűszeres, szerecsendióval, szegfűszeggel és diófélékkel feldobott belbecsükkel is hódítanak azért.

[PINTEREST] 5aa1b7c69e6dc

A fémes dekorációk is közel ötször olyan népszerűek voltak tavaly, mint azelőtt. Ez aranyozott leveleket vagy motívumokat, vagy egy viszonylag egyszerű formájú torta egyenletes arannyal való bevonását jelenti. Ez persze többnyire a legegyszerűbb tortaformákon mutat csak jól, a 12 emeletes giccsparádék arannyal való leöntése azért egy kicsit túl sok lenne már a jóból. Bár létezik olyan embertársunk is, aki abból él, hogy 1200 forintért árul aranyozott popcornt. Szemenként. Szóval, ha az arany és csillogás a mindened, ne fogd vissza magad!

[PINTEREST] 5aa1b8188a87b

Emellett a legegyszerűbb, fehérre meszelt torták is kifejezetten népszerűek voltak tavaly. A kevés zölddel, vagy 1-2 (cukor) rózsával megbolondított, páremeletes torták egyszerűek, elegánsak, és garantáltan nem fogják elvonni a figyelmet a menyasszonyról.

[PINTEREST] 5aa1b847d2eef
Oszd meg másokkal is!
Mustra