Kinek áll jobban: Oscar-gála különkiadás

Versenyben van Meryl Streep és Jennifer Lawrence is. Szavazd meg, hogy ki volt jobb pirosban, ezüstben vagy rózsaszínben!

Sorozatunk mai része természetesen a 90. Oscar-gála körül forog. A különkiadásban olyan nagyágyúkra szavazhatsz, mint például Meryl Streep, Jennifer Lawrence vagy a fiatal kora ellenére már a harmadik Oscar-díj jelöléssel büszkélkedő Saoirse Ronan. Részletek a hajtás után!

Meryl Streep vs. Allison Janney

A két Oscar-díjra jelölt Spielberg film főszereplője, Meryl Streep egy V-nyakkivágású, klasszikus szabású Christian Dior haute couture ruhában érkezett a rendezvényre, míg 58 éves kolleganője, Allison Janney egy rafinált ujjmegoldású Reem Acra ruhában vette át a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat az Én, Tonya  című filmben nyújtott alakításáért. Nálad ki a nyerő, szavazz!

Meryl Streep vs Allison Janney
Getty Images

Kinek áll jobban a piros ruha?

Jennifer Lawrence vs. Gal Gadot

Két legendás francia divatház csap össze ebben a szavazásban, ugyanis Jennifer Lawrence a Christian Diortól választotta ezüst ruháját a díjátadóra, míg az izraeli származású színésznő-modell a 66 éve alapított Givenchynél vette csillogó ruháját. A szőke vagy a barna színésznőn áll jobban az ezüst, szavazz!

jannifer lawrence gal gadot
Getty Images

Kinek áll jobban az ezüst ruha?

Saoirse Ronan vs. Danai Gurira

Meglepően jól tartja magát a rózsaszín a vörös szőnyeges eseményeken, bár idén mintha a púder-és pasztell árnyalatok lennének túlsúlyban a neonnal szemben. Halványpink Calvin Klein By Appointment estélyit választott az Oscar-gálára a Lady Bird című film főhőse, Saoirse Ronan, akit 23 éves kora ellenére már háromszor jelöltek Oscar- és BAFTA-díjra. De hasonló ruhát viselt a Fekete Párduc  című filmből illetve a Walking Dead című sorozatból ismert Danai Gurira is, az ő ujjatlan estélyiruhája Gabriela Hearst kollekciójából való. Melyik hírességen áll jobban a fazon?

Saoirse Ronan vs Danai Gurira
Getty Images

Kinek áll jobban a halványrózsaszín ujjatlan ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra