9 növény ami segít, hogy jobb legyen az éjszakád

Oszd meg a hálószobád egy cserép levendulával, jázminnal vagy gerberával, jó lesz. Miért? Egy friss infografikából kiderül.

Szervezetünk optimális működéséhez elengedhetetlen a rendszeres, pihentető alvás. Korábban tisztáztuk már, hogy az alvásadósság felhalmozásával nyert idő csak látszólag éri meg, adtunk tippeket a kellemesebb éjszakákhoz, és kvízben bizonyíthattad mennyit tudsz az alvásról. De azt tudtad, hogy a szobanövények is sokat segíthetnek jobbá tenni az alvásod minőségét? A NASA például a vitorlavirágra esküszik, de az infografikából amit most kaptunk az derül ki, hogy a levendula, a jázmin és a szobai szanszeviéria is csodás társ lehet a hálószobában. Utóbbi mi a franc, és miben segít? Böngészd végig a kertépítők művét:

infografika
Fotó: Út a kerthez
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.