A$AP Rocky az új Kanye West!?

A rapsztár jól láthatóan szeret öltözködni és kapkodnak érte a divatházak. Mutatjuk, mitől olyan érdekes!

Aki kicsit is képben van a mai zenei életben, az biztos hallotta már a harlemi rapper, A$AP Rocky nevét, de a bulvárlapok olvasóinak is ismerős lehet, mivel olyan hírességekkel randizgatott az elmúlt években, mint az ausztrál rapper, Iggy Azalea, a Victoria's Secret egyik kedvenc fehérneműmodellje, Chanel Iman, vagy a szintén modellkedő realitysztár, Kendall Jenner. Röviden, mindent megtett azért, hogy hallasson magáról.

A Highsnobiety.com szerint a 29 éves zenész lesz a divatvilág új Kanye Westje, mivel slágereiben ő is előszeretettel tiszteleg olyan tervezők vagy divatházak előtt, mint a Gucci, Raf Simons vagy Rick Owens, bár ebben még nincs is semmi meglepő, a hip-hop szakma mindig is szerette összekötni a műfajt a luxus életvitellel.

A$AP Rocky stílusa 2011-es debütálása óta drasztikusan megváltozott, igazi kaméleon lett és a szakadt farmereket, illetve csöves pulcsikat áruló Kanye Westtel ellentétben egyre kreatívabban keveri egymással az utcai divatcuccokat a luxusruhákkal. Bár feltételezhetően ebben nagy segítségére van öltöztetője, Matthew Henson, de ennek ellenére van benne valami eredeti, ami miatt könnyen generációja egyik legbefolyásosabb stílusikonjává válhat a közeljövőben. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mitől olyan menő A$AP Rocky stílusa, majd mondjátok el, hogy mit gondoltok a látottakról!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek