Menő vagy ciki a kamu YSL csizma?

Tükörként és diszkógömbként nem funkcionál, de legalább olcsó.

Ez azért nem olyan feltűnő nyúlás, mint a Guccit majmoló Dolce kirakat, de azért elég egyértelmű, honnan merítettek a Primark „kreatívjai”, amikor megalkották a saját térdig érő csillámcsizmájukat. A Rihannán és Kendall jennerren is feltűnő, 3000 strasszal kivert és a páváskodást új szintre emelő térdcsizmák Primark változata persze nem kerül milliókba.

Nem mind arany, ami fénylik

A Primark kétezer és ötezer forintos Timberland és Ugg koppintásainál azért valamivel többe kerül a Saint Laurent előtt „tisztelgő” cipő: a lábbelik diszkógömbjénél azért jóval visszafogottabb csizmát 7500 forintért lehet beszerezni. Ez nagyjából 2.300.000 forinttal kevesebb egyébként, mint a Rihannán debütáló verzió, igaz a Saint Laurent csizmájával ellentétben a fekete alapra felvitt aranyszínű flitterek sokkal kevésbé alkalmasak arra, hogy tükörként funkcionáljanak és ellenőrizhesd bennük a sminkedet.

Get on your glitter dancing shoes ✨ We are ready to rock New Years! ❤️ Boots £22/€28 (Available in:🇮🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇹🇬🇧🇦🇹🇧🇪🇩🇪🇳🇱 ) #Primark #glitter #NewYears #shoes

Primark (@primark) által megosztott bejegyzés,

Te vennél 7500-ért visszafogottan csillogó csilámcsizmát?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek